fbpx
滲水 漏水 驗樓

最新消息

搬遷通知

【⚠搬遷告示⚠】 非常感謝顧客多年來既愛護同支持,由於業主臨時提早同我地完約、並要求迫遷😞 ❗卓敏坊將於12月17日搬至: 📍銅鑼灣56-58號怡和街 新基商業中心 19樓全層(近銅鑼灣地鐵站E出口) ❗12月15-16日將會暫停營業2日 望各位新知舊雨繼續蒞臨支持🙇‍♀️ 不便之處 敬請原諒🙇‍♀️ 如有任何問題,歡迎致電31185418查詢。...
Read more

颱風天氣安排

【颱風天氣安排】 由於風暴妮妲現正接近香港,本公司將有以下安排:
Read more

肌肉訓練4步曲

近幾年, 潮流已經唔興瘦到碌竹咁啦,我地都有愈來愈多客人想追求健康又有肌肉線條的身型。繼早前推出的瑜珈堂之後,卓敏坊特別推出一系列4種不同的肌肉訓練課堂。
Read more

【估中誰是冠軍有獎遊戲】

INS新娘瘦身比賽正進行得如火如荼,於一個月之後冠軍就會誕生。大家亦有機會參與其中,各位估中今次比賽的冠軍得主,就有機會贏得Panasonic蒸氣焗爐一部。
Read more

都市閒情訪問

今日大年初四,相信大家由年廿九開始已經不停食食食,係時候要攞返起個啞鈴做返少少運動啦。今日卓敏坊健身教練SoSo就同阿Yung及Seeki上《都市閒情》教大家做幾個簡單健身操,今晚就正式開始減肥大計啦!
Read more

《第8屆INS Girl終於誕生啦》

2016年第一位既INS Girl已經選出,就係呢位笑容甜美的少女。佢既減肥原因好簡單:「以前試過唔同方法減肥,亦好似好多人一樣中途捱唔住放棄。近年鐘意做運動。但一直都維持現在體重,仲有慢慢增肥既跡象,好驚會愈黎愈重,所以要搵人幫手。」於是參加INS,希望可以做運動之餘可以真正減到肥。 花名: Cherry 身高: 158cm 體重: 156.8磅 脂肪率: 38.1% 水份率: 45.3% 肌肉: 91.2磅
佢會於20/1開始INS課程,接受為期一個月的飲食指導/運動訓練/纖體療程。希望用短短一個月既時間會有明顯既變化。
...
Read more