fbpx
滲水 漏水 驗樓

Yung

姓名:  Yung

年齡:  23

身高:  173

體重:  220磅

自我介紹:

大家好!我係一個220磅的肥妹子。你們經過我身邊都會被我龐大的身形嚇倒,我天生都並不是一個肥妹來的!只是少時候不正確的減肥方法令我逐步步入220磅的境地。一個173cm高的人每天都要背負220磅的重量,是何其辛苦!大家可能不會理解,我的身體也是最近給我警號投拆我再不減肥,身體將會忍受不了!為了自己,家人亦擔心,所以我決心要做回一個正常的女仔!

1.1

減肥第一步首先要學識食早餐,一向都唔食早餐既我宜家要乖乖地學食啦! 講到個飯盒起初以為會好齋,點知有菜心牛肉食,正!

話說,琴日我第一日上到跳舞,係第一日!平時唔做運動都唔發覺自己有一個好大嘅問題,就係……左右唔協調 。唔協調都唔緊要,當做到攰攰地嘅時候仲要舉起自己唔知有幾磅重嘅手&腳……個種感覺呢…簡直無法形容!不過,當時我只有一個諗法 就係唔可以放棄!我要減肥!!

1.2

只從開始INS之後, 唔知係米要一個星期做兩至三日運動呢! 我唔洗跳舞個日都會覺得有點浪費時間, 想快啲瘦!所以就間唔中食完晚飯落街行下! 都係一個幾relax既運動黎呀!

1.3

呢兩個月既早餐都係差唔多,想轉換一下口味,而且我既新陳代謝因為好多年都無做運動又唔食早餐,所以比較慢,營養師調整過我的早餐,宜家我份早餐好大份,食多咗菜,希望會有改善啦!另外,因為我未需要做traetment住,所以會焗下倉,我覺得比焗桑拿更加出汗!