fbpx
滲水 漏水 驗樓

新娘向婚宴中喊著感謝三個女仔<感動篇>

真係好感動,多謝你地曾經出現過既每一位,多謝你地對我地既信任同肯定、疼愛同包容。我地承諾我地會繼續努力做得更好,令你地每一位都"終生美麗"!!!!

"有能力幫人,係上天賜俾我地既褔氣,有人叫我地「桃紅救兵」,有能力改變佢地,為佢地塑造完美身段。其實我地都只不過係小人物,能夠睇見你地既改變,我地就會心滿意足。
所以,我地願意每一個月免費為一個最有需要既人,全力幫佢瘦身,俾佢可以自信咁踏上人生既另一步;如果你覺得你係我地要搵既人,請你係依到留言講你有幾需要瘦身,或者send email俾我地:prettyfond@yahoo.com.hk
又或者你覺得你地有朋友有需要,請你like或share依個post,傳揚開去,多謝。"

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152488495162154

 

Post Date:2014-06-06